Храм свт.Феодосія ЧернігівськогоХрам свт.Феодосія Чернігівського
тел. 066-996-2243
 
День за днем
Про важливе
Бібліотека
Недільна школа
Милосердя
Сервіси сайту
Главная >> 3 лютого - Чергові парафіяльні збори

3 лютого - Чергові парафіяльні збори

Семейная фотография В неділю, 3 лютого 2019 року в нашому храмі свят. Феодосія Чернігівського в Святошинському районі м. Києва з благословіння Правлячого Архієрея Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія під головування настоятеля храму протоієрея Олександра Білокура відбулися чергові парафіяльні збори.

На сам перед всі присутні на зборах висловили свою безумовну підтримку сучасному канонічному статусу Української Православної Церкви, а також підтвердили свою згоду з усіма останніми рішеннями Архієрейського Собору та Священного Синоду нашої церкви під омофором Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія.

Згідно порядку денного на зборах був затверджений оновлений склад членів парафіяльних зборів, а також були переобрані та затверджені нові склади Парафіяльної ради та Ревізійної комісії.
Семейная фотография
Крім того, було обговорене питання про організацію та створення структур та підрозділів парафіяльного служіння.

Зокрема були утворені: сектор технічного нагляду та обслуговування храмових будівель та прилеглої території, служба милосердя та соціального служіння, відділ внутрішньої охорони, юридичний та орг. віділ, парафіяльне кафе (Трапезна).

Окрему увагу звернули на роботу сектору релігійної освіти та катехизація для дітей та дорослих, організацію дитячого хору для участі у богослужінні та роботу різноманітних гуртків при дитячій недільній школі.
Очолити нові напрями церковного служіння та нести в них послух погодилися багато парафіян та членів громади.

 


Святителю отче наш, Феодосіє, моли Бога за нас!
 | Храм святителя Феодосія Чернігівського
© 2009-2023 Храм свт.Феодосія Чернігівського
(03179 Київ, вул. Чорнобильська, 2. тел. +38 066-996-2243)

За благословінням Блаженішого Володимира, Митрополита Київського і Всієї України.

Головний редактор - протоієрей Олександр Білокур , Головний редактор - Олена Блайвас, Технічний редактор - Олександр Перехрестенко


Відвідувачей на сайті: 222